Over mij

Ik ben Karin Boerefijn-Habraken, partner en (groot)moeder, inmiddels ook een 50-plusser. Ik heb altijd wel gelet op het voedingspatroon, waarbij gezond en afwisselend eten een belangrijke rol speelden. Helaas, zoals bij velen is er ook bij ons een vast patroon ingeslopen en dat maakte mij ongelukkig. Door mijn werkervaring met zowel regelmatige als ook onregelmatige diensten, is het bij mij vooral in de periode van de onregelmatige diensten tot een gewichtstoename gekomen.

Eind 2015 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met gewichtsbeheersing met producten op basis van Aloë Vera (klik hier). Ik had toen al overgewicht en had weinig energie. Dit is toen veranderd, maar ik merkte wel dat er meer nodig was. Ik ben mij gaan verdiepen in voeding en kwam uiteindelijk terecht bij de opleiding voedingsleer. Deze opleiding heeft mij veel geleerd over het menselijke lichaam, voedingswaarden en voedsel in het algemeen. Verschillende dingen wist ik al en toch heb ik nog veel informatie uit deze opleiding gebruikt om mijn levensstijl aan te passen. Dit alleen was genoeg voor mij om verder te gaan met de opleiding gewichtsconsulent en daarna de opleiding life coach.

Sinds mei 2020 (covid-19 periode) hebben wij (mijn man en ik) onze levensstijl veranderd en sindsdien (februari 2021) zijn wij respectievelijk 13 en 8 kg afgevallen, en dit alleen door het veranderen van de levensstijl. Dit heeft mij in augustus 2020 doen besluiten om een eigen praktijk op te zetten onder de naam W8-4-Y (Weight 4 You). Ik wil anderen helpen met het positief veranderen van de levensstijl.

Voor meer informatie over Aloë Vera klik hier.

Voor een kennismakingsgesprek klik hier.

Wil jij eerst de prijs weten klik hier.

Voor de webshop klik hier.

Voor de getuigschriften klik hier.