Over mij

Ik ben Karin Boerefijn-Habraken, partner en (groot)moeder, 50-plusser en een fan van motorrijden (behalve als het glad is).

Ik heb altijd wel gelet op het voedingspatroon, waarbij gezond en afwisselend eten een belangrijke rol speelden. Helaas, zoals bij velen, is er ook bij ons een vast patroon ingeslopen en dat maakte mij ongelukkig. Door mijn werkervaring met zowel regelmatige als ook onregelmatige diensten, is het bij mij vooral in de periode van de onregelmatige diensten tot een gewichtstoename gekomen.

Ook voor de persoonlijke en huidverzorging heb ik wel gelet op de goede producten. Ik ben iemand die graag buiten is en ook graag op de motor rijd. Dit zorgt er natuurlijk voor dat je huid blootgesteld wordt aan de verschillende weersomstandigheden en daar moet je je verzorging op aanpassen.

Eind 2015 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met het bedrijf Forever Living Products (FLP). Zij hebben producten voor persoonlijke- en huidverzorging maar ook voor de gewichtsbeheersing, deze producten zijn veelal op basis van Aloƫ Vera (klik hier).

Ik had toen al overgewicht en had weinig energie. Dit is door de C9 toen veranderd, maar ik merkte wel dat er meer nodig was. Ik ben mij gaan verdiepen in voeding en kwam uiteindelijk terecht bij de opleiding voedingsleer. Deze opleiding heeft mij veel geleerd over het menselijke lichaam, voedingswaarden en voedsel in het algemeen. Verschillende dingen wist ik al en toch heb ik nog veel informatie uit deze opleiding gebruikt om mijn levensstijl aan te passen. Dit alleen was genoeg voor mij om verder te gaan met de opleiding gewichtsconsulent en daarna de opleiding life coach.

Sinds mei 2020 (covid-19 periode) hebben wij (mijn man en ik) onze levensstijl veranderd (zeg maar gerust overhoop gehaald) en sindsdien (februari 2021) zijn wij respectievelijk 13 en 8 kg afgevallen, en dit alleen door het veranderen van de levensstijl.

Dit heeft mij in augustus 2020 doen besluiten om een eigen praktijk op te zetten onder de naam W8-4-Y (Weight 4 You). Ik wil anderen helpen met het positief veranderen van de levensstijl.