Missie

Mijn missie is iets wat al bij mij hoort, het helpen van mensen met tips en informatie. Jouw een uitdaging geven om je levensstijl te veranderen, waarbij je kunt denken aan voeding, beweging en supplementen. Wil jij jouw gewicht onder controle hebben en geen jojo-effect creëren, dan zit je goed bij mij.

Met behulp van gezonde voeding en beweging en (als jij hiervoor kiest) de hulp van supplementen gaan wij samen aan de levensstijl werken waar jij naartoe wil. Schoonheid komt van binnen maar mag wel gezien worden. Dit is de reden waarom persoonlijke- en huidverzorgingsproducten ook een rol spelen in het veranderen van de levensstijl.

Wat verder nog een rol speelt is positiviteit, iets wat heel belangrijk in het leven is. Positiviteit is de rode draad in mijn leven en heeft mij al vele goede dingen gebracht. Deze positiviteit wil ik graag doorgeven aan andere.

Ben jij er klaar voor om de uitdaging aan te gaan? Werken aan gewichtsbeheersing, uiterlijk schoonheid en positiviteit of misschien één van de drie dingen. Alles is mogelijk en ik ben bereid om jou te helpen in de fase die jij kiest.

Voor een kennismakingsgesprek klik hier.