Balans

Wat betekent balans in je leven?

Nou balans zorgt ervoor dat je in staat bent een goede beoordeling te maken over wat je kunt en zult bereiken in je leven. Balans in je leven zorgt ervoor dat je lichaam energiek blijft en dat je zin hebt in de dingen van de dag. Mensen die niet in balans zijn hebben ook eerder last van kwaaltjes en pijn.

Mijn balans is ontstaan door gewichtsbeheersing maar ook het opzetten van een mini franchise waar iedereen aan deel kan nemen. Ik hou ervan om mensen gelukkig te zien en geef ze graag positieve feedback.

Gewichtsconsulent

Als gewichtsconsulent kan ik jou helpen met een andere levensstijl waarbij voeding en beweging voorop staan. Hierbij help ik jou om door een andere manier van voeding en beweging toch aan je gewicht te werken. Dit zonder een hongergevoel te krijgen en vooral positiever in het leven te staan. Klik hier voor de pagina levensstijl.

Lifestyle coach

Bij lifestyle kun je denken aan gewichtsbeheersing, persoonlijke- en huidverzorging. Ik wordt er blij van als ik mensen goede kwaliteitsproducten mag adviseren. Producten die op natuurlijke basis, diervriendelijk, hallal, kosher en vegan zijn. Ben jij iemand die graag natuurproducten gebruikt dan neem een kijkje in mijn webshop. Registreer je als preferred customer dan heb je gelijk 5% korting op alle producten.

Mini Franchise

Een Mini franchise kan iedereen opzetten. De voordelen zijn dat het zowel part time, naast je huidige baan, of full time kan. Je hebt alleen een laptop en/of een mobiele telefoon nodig om dit te kunnen doen. Geen addertjes onder het gras. Een eerlijke manier om misschien dat stukje maand aan te vullen of zelfs helemaal in vrijheid te kunnen leven.

Wat bedoel ik nu met in vrijheid leven? Hiermee bedoel ik dat je kunt werken waar, wanneer en met wie jij wil. Dit klinkt als muziek in mijn oren en hier wil ik dan ook voor gaan. Wil jij hier meer over weten? Klik hier voor een kleine uitleg.

Mijn Balans

1. Gewichtsconsulent

2. Lifestylecoach

3. Mini Franchise

Deze drie manieren geven mij mijn balans en vreugde, maar vooral passie in het leven.

Wat is jouw balans?