Aloë Vera


Aloë Barbadensis Miller. Het is een hele mondvol maar het is een naam die het waard is om te onthouden. Wereldwijd zijn er in droge gebieden ongeveer 400 verschillende soorten Aloë Vera planten gevonden. Maar er is er maar één die al millennia lang wordt erkend als zijnde een rijke bron van voedingsstoffen… Aloë Barbadensis Miller.

Een plant boordevol geneeskracht
Aloë Vera is een van de oudste bekende medicinale planten. In het oude Griekenland gebruikten de doctoren de plant in hun recepten, terwijl de oude Egyptenaren de plant niet alleen gebruikten als medicijn maar ook als levenselixer, voor huidverzorging en bij het balsemen. Zij noemden deze plant: “De plant van Onsterfelijkheid

De meeste mensen denken dat de Aloë Vera een cactus soort is maar eigenlijk behoort hij tot de familie van de leliegewassen. De altijd groene Aloë groeit in subtropisch klimaat in mineraalrijke grond, maar ze groeit ook in zeer droge gebieden. Hij heeft de fascinerende capaciteit om water op te slaan, en dat is waarom deze plant bekend staat als ‘woestijnlelie’.

Pas na vier à vijf jaar groei heeft de plant haar volledige werkzame krachten bereikt. In de 40 tot 60 centimeter lange en zes tot tien centimeter brede bladeren heeft de Aloë Vera een enorme hoeveelheid vloeistof verzameld die, beschermd door een wasachtige laag, kleurloos en van een geleiachtige substantie is en een extreem hoge concentratie voedingsstoffen bij zich draagt.

Waarom Aloë Vera drinken?
De heilzame eigenschappen van Aloë Vera maakt het een uitstekende bron van voeding en een gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding. De vloeistoffen bevatten stoffen die uw lichaam voorzien van rijke voedingsstoffen, uw spijsverteringsorganen in balans brengen, u extra energie geven en zuivere voeding leveren bij elke slok. Dagelijks gebruik van deze drank draagt bij aan een energieke en gezonde levensstijl. Aloë Vera heeft een positieve uitwerking op de spijsvertering en zorgt voor een goede opname van vitaminen en mineralen. Energie, Fitheid, Je goed voelen. U merkt het verschil heel snel – en anderen zullen het ook merken.

Een druk leven betekent dat het lichaam meer voeding nodig heeft

maar niet persé meer eten.

Als jij er stralend uit wilt zien en lekker in jouw vel wil zitten, zal je jouw lichaam zowel van binnen als van buiten moeten voeden en verzorgen. Aloë Vera benadrukt niet alleen jouw natuurlijke schoonheid, maar voedt en beschermt jouw huid ook nog eens waardoor deze langer mooi blijft. De Aloë Vera gel bevordert de vernieuwing van huidcellen, de afvoer van dode huidcelen en voedt de huid. Je zal er stralend en gezond uitzien.

Bovengenoemde is maar een kleine greep van de mogelijkheden van Aloë Vera. Wil jij hier meer over weten?

Het is mogelijk om het boek te kopen dat ik vertaald heb vanuit het Engels. Ik was zo onder de indruk van dit boek dat de auteur mij de mogelijkheid heeft geboden om het te vertalen en het uit te brengen, klik hier om het boek te bestellen.

Ik wil hier wel een aantekening bij plaatsen, en dat is dat dit boek alleen informatief gebruikt kan worden, wees er wel van bewust dat als je eenmaal begint met lezen dat het moeilijk is om te stoppen.